top 5 gadgets op Mobile World Congress 2015

18 mrt

Afgelopen week heeft het jaarlijkse Mobile World Congress weer plaatsgevonden. ‘S werelds grootste tentoonstelling over de nieuwste innovaties op het gebied van mobile was dit jaar in Barcelona. Het evenement is het walhalla voor iedereen die geïnteresseerd is in smartphones, wearables, apps en andere mobiele technologie. De grootste aanbieders zijn dan ook aanwezig op dit evenement om de nieuwste producten te introduceren. In dit artikel worden de top 5 gadgets beschreven die zijn geïntroduceerd op het evenement.

1. Samsung Galaxy s6

De wereld heeft lang uitgekeken naar de langverwachte Samsung Galaxy s6.  Het toestel is in 2 varianten verkrijgbaar, de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge. Beide toestellen hebben een modern design en zijn gemaakt van glas en metaal. De Samsung Galaxy S6 Edge is toch wel de echte publiekstrekker met twee omkrullende randjes aan de zijkant, een 5,1 inch beeldscherm en een camera met 16 Megapixel.

2. Snail w3d smartphone

De Snail w3d is een smartphone die draait op Android en gericht is op gaming. De display van de smartphone is 5,5 inch met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het apparaat is uitgerust met een MTK6595-processor in combinatie met 2GB werkgeheugen. Daarnaast ondersteunt de telefoon bleutooth 4.0 en is er verbinding met 4g-netwerken mogelijk. Deze telefoon is dus de ideale gaming console die ook nog is kan bellen. Het design is dan ook anders dan die van andere smartphones. De telefoon bevat namelijk vier knoppen, twee joysticks en nog eens vier knoppen aan de bovenzijde. De vraag is echter nog of de telefoon in de toekomst op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.

3. Huawei watch

Huawei heeft op het Mobile World Congress een nieuwe wearable op de markt gezet, de Huawei Watch. Deze smartwatch draait op Android Wear en is voorzien van een 1,4 inch-amoled-scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels. Er werd niet eerder een Android Wear-smartwacht op de markt gebracht met zo’n hoge resolutie. Daarnaast heeft de smartwatch 512MB aan werkgeheugen en 4GB opslagruimte. De vraag is echter nog wanneer hij in Nederland wordt uitgebracht en wat de prijs gaat zijn.

4. Microsoft Foldable Keyboard

Met de visie van Microsoft kun je echt overal werken waar je maar wilt. Het nieuwe Foldable Keyboard van Microsoft is namelijk ideaal om onderweg mee te nemen doordat je het makkelijk kan opvouwen en daardoor beter kunt meenemen in je tas. Daarnaast sluit je toetsenboord snel aan middels bluetooth op je tablet. Komende zomer is het keyboard te koop voor een verwachte adviesprijs van €99.95,-

microsoft-universal-foldable-keyboard-600x350

5. Sony xperia z4 tablet

Deze nieuwe Android tablet van Sony is gericht op de zakelijke gebruiker. De tablet heeft een display van 10.1 inch (2560 x 1600 pixels), een camera van 8,1 megapixel  en beschikt over een flashgeheugen  tot 32 GB. Dankzij de hoge resolutie, het heldere scherm en de levendige kleuren biedt deze tablet een uitstekende kijkervaring. Daarnaast is de tablet waterdicht en stofbestendig. De prijs is €749,00,-

In onderstaande video worden deze gadgets verder toegelicht.

Tags: , ,