View All Galleries

Telecom Time congres en expo

Op 12 en 13 december 2012 worden in Houten het 10e Telecom Time congres en de Telecom Time Beurs georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt telecomexperts uit Nederland en het buitenland samen waarbij de laatste ontwikkelingen uit de telecomsector besproken worden. Op de beurs zijn fabrikanten en leveranciers aanwezig met de allernieuwste producten en diensten.

Tijdens het congres komen verschillende actuele zaken uit de telecomwereld aan bod. Het zal dit keer vooral gaan over overlevingsstrategieën in de snel veranderende Europese telecommarkt. Daarnaast komt aan bod hoe de toekomstige Nederlandse telecommarkt er uit gaat zien en worden de standpunten van de huidige regering toegelicht.

Op het congres spreken diverse belangrijke personen uit de telecomsector. Zo gaan Joost Farweck (Managing Director KPN NL) en Thomas Berlemann (CEO T-Mobile NL) met elkaar in debat over allerlei zaken rondom de telecom infrastructuur in Nederland. Verder wordt er door diverse experts gesproken over nieuwe technologieën, de wensen van de klant en opkomende markten.

De expo is de plaats waar beursbezoekers, fabrikanten en leveranciers elkaar ontmoeten. Tijdens de expo kan deelgenomen worden aan inspirerende praktijkseminars waarbij kennisuitwisseling plaatsvindt tussen deelnemers en bezoekers. De 10e Telecom Time is dus een must voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de telecombranche. Aanmelden voor dit evenement kan op telecomtime.nl.

Tags: , , ,